Λίγα λόγια για εμάς

Το φαρμακείο μας, από τα πρώτα φαρμακεία στη Λάρισα, ίδρυσε το 1932 ο Δημήτριος Επιτρόπου. Το 1940 μεταφέρθηκε στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 2, στην ίδια διεύθυνση που λειτουργεί και σήμερα. Το 1959 ανέλαβε ο Ευστάθιος Μπουλασίκης, ενώ απο το 1995 πέρασε στην 3η γενιά με υπεύθυνη την Κούκα Μπουλασίκη.

Στο φαρμακείο μας θα βρείτε δερμοκαλλυντικά όλων των εταιρειών, θα ενημερωθείτε για τα καινούργια προϊόντα και θα μπορείτε να ζητήσετε την εξειδικευμένη συμβουλή μας για τη σωστή περιποίηση του δέρματος σας.

Έχοντας την εμπειρία πολλών χρόνων στο χώρο και τη νέα ματιά που απαιτεί η εποχή μας, δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στη διεύθυνση www.koukapharmacy.gr με την τεράστια γκάμα προϊόντων που διαθέτουμε, θέλοντας να σας εξυπηρετήσουμε όσο γίνεται καλύτερα όπου κι αν βρίσκεστε.

Η μοναδικότητα μας έγκειται στο γεγονός ότι οι τιμές μας είναι οι ίδιες στο ηλεκτρονικό και στο φυσικό μας κατάστημα. Για να είσαι καλός οφείλεις να έχεις την καλύτερη ομάδα. Το Φαρμακείο μας είναι εξαιρετικά υπερήφανο να παρουσιάζει και να συνεργάζεται με ανθρώπους με γνώση και πάθος προκειμένου να παραδίδει το καλύτερο έργο και να είναι έτοιμο να σας παρέχει οτιδήποτε χρειαστείτε.

Ζήστε αυτή την πρωτοποριακή εμπειρία που σας προσφέρουμε και δώστε μας τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες σας.