ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολές

Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από το www.koukapharmacy.gr email για την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Η παράδοση γίνεται εντός 1-4 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική.

Ακύρωση Παραγγελίας
Ακύρωση παραγγελίας είναι εφικτή εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η επεξεργασία της παραγγελίας σας από το αρμόδιο τμήμα της εταιρίας μας. Εφικτή ακόμα είναι και η αφαίρεση προϊόντων από παραγγελία με την ίδια προϋπόθεση. Σε κάθε περίπτωση οποιαδήποτε αλλαγή της παραγγελία σας θα πρέπει να γίνει μετά από επικοινωνία στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας (2410534461) ή μέσω email στο koukapharmacy@yahoo.gr.

Από την στιγμή που η παραγγελία έχει παραδοθεί για αποστολή, δεν ακυρώνεται.

Επιστροφές – Αντικατάσταση
Ο πελάτης του www.koukapharmacy.gr έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ή αντικαταστήσει ένα προϊόν στις παρακάτω περιπτώσεις:
• πώλησης λανθασμένου προϊόντος
• φθορά του προϊόντος κατά την αποστολή
• κακής ποιότητας προϊόντος

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός οκτώ (8) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και εφόσον η συσκευασία του προϊόντος έχει μείνει άθικτη, συνοδευόμενο από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς.

Στην περίπτωση αυτή η εταιρία επιβαρύνεται με το κόστος επιστροφής.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της άνω διάρκειας ή δεν πληροί κάποια από τις απαιτήσεις, το www.koukapharmacy.gr δεν θα κάνει αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή αντικατάσταση.

Η επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στα προϊόντα που παρήγγειλε ο πελάτης, θα ολοκληρωθεί εντός τριών (3) ημερών από την ημερομηνία που το www.koukapharmacy.gr θα παραλάβει τα επιστρεφόμενα προϊόντα.

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται και όταν η αγορά έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα. Η διαδικασία επιστροφής ολόκληρου του ποσού ή μέρος αυτού θα ολοκληρώνεται εντός τριών (3) ημερών από την ημερομηνία που ο πελάτης θα λαμβάνει από το koukapharmacy@yahoo.gr email ενημέρωσης.

Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων, γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης (2410534461) ή με αποστολή e- mail στο koukapharmacy@yahoo.gr.

Κόστος Αποστολής

Courier

H αποστολή γίνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών, με παράδοση της παραγγελία σας εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών.

Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται στα 4,90€ βάρους μέχρι τα 3 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€.

Αντικαταβολή

Στην περίπτωση που επιλέξετε την αντικαταβολή, ανεξαρτήτου προορισμού, η χρέωση διαμορφώνεται στα 2.50€ μέχρι τα 3 κιλά.

Στην παραγγελία σας αυτόματα θα υπολογίζεται η χρέωση των εξόδων αποστολής.

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Για κάθε παραγγελία άνω των 49€ η αποστολή εντός Ελλάδος είναι δωρεάν.